Τελευταία νέα

 •  

  VISUAL literacy

  ((Τετάρτη 19 Απριλίου 2017, στις 6:00 μμ.)

  Η ανανεωμένη, από φέτος, ύλη του σεμιναρίου συμπεριλαμβάνει και την εξέλιξη του καλλιτεχνικού βλέμματος, όχι μόνο στη φωτογραφία, αλλά και σε άλλες οπτικές τέχνες, όπως η ζωγραφική και ο κινηματογράφος. Σ’ αυτό το σεμινάριο θα στοχεύσουμε στην εκμάθηση της φωτογραφικής  γλώσσας και στη χρήση της, πέρα από είδη ....

   

  Διαβάστε περισσότερα για την ύλη & το περιεχόμενό του >>>

   

 • Βασικό Σεμινάριο Φωτογραφίας

  Το Βασικό σεμινάριο αποτελεί την καρδία της φωτογραφικής εκπαίδευσης στο Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας και απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών, ανεξαρτήτως των φωτογραφικών τους γνώσεων. Απόφοιτοί του έχουν γίνει δεκτοί σε σημαντικά πανεπιστήμια του εξωτερικού, όπως το Goldsmiths του Λονδίνου και το San Francisco Art Institute.

   

  Διαβάστε περισσότερα για την ύλη & το περιεχόμενό του >>>
 • Ταχυρυθμο Βιωματικο Σεμιναριο Φωτογραφιας

  (Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2016, στις 6:00 μμ.)

  Στόχος του σεμιναρίου είναι να θεμελιώσει όλες τις χρήσιμες γνώσεις που θα βοηθήσουν στην πλήρη κατανοήση της φύσης της φωτογραφίας και της χρήσης της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής.
  Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών, ανεξαρτήτως των φωτογραφικών τους γνώσεων, που επιθυμούν να μάθουν τη χρήση της φωτογραφικής τους μηχανής και ταυτόχρονα να έρθουν σε επαφή με τη φωτογραφική διαδικασία σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
  Πολυχώρος VAULT Theatre Plus
  Μελενίκου 26, Βοτανικός

   

  Διαβάστε περισσότερα για την ύλη & το περιεχόμενό του >>>
 •  

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ & ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ (mentoring)

  (Όλη τη διάρκεια του έτους)

  Το πρόγραμμα συμβουλευτικής και καθοδήγησης (mentoring) απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν και να επεκτείνουν το προσωπικό τους φωτογραφικό όραμα και τους στόχους τους.

  Μπορεί να έχει διάρκεια τρεις (3), έξι (6) ή δώδεκα (12) μήνες, ανάλογα με τις ανάγκες του συμμετέχοντα, και διεξάγεται σε προσωπικές συναντήσεις, οι οποίες καθορίζονται ανάλογα με την επιλεγμένη διάρκεια. Ο στόχος είναι ο συμμετέχων να συλλάβει, να συνεχίσει ή να ολοκληρώσει ένα φωτογραφικό project ή σειρά.

   

  Διαβάστε περισσότερα για την ύλη & το περιεχόμενό του >>>